MESO Therapie

Met uw permanente make-up apparaat kunt u meer dan alleen permanente make-up plaatsen. Met behulp van een speciale MESO naaldmodule en onze MESO ampullen kunt u namelijk huidverbeterings behandelingen aanbieden. U hoeft niet nog eens een dure investering in een ander apparaat te doen. U kunt bij ons een korte cursus volgen en een MESO startpakket aanschaffen.

De opleiding:

Type: privéopleiding
Duur: 1 dag
Toelating: basisopleiding PMU
Locatie: Sneek of uw eigen salon
Kosten: €650,-
Startpakket: inclusief
Certificaat: Ja

Onderdelen uit de MESO opleiding:
apparatuur
de huid
werkstoffen
technieken
rimpels en lijntjes
psychologie
aftercare

Wat is MESO therapie en wat doet het?

Een grauwe huid, huidveroudering en haaruitval. Steeds vaker is Mesotherapie daarop het antwoord. Door middel van kleine prikjes in de huid en in combinatie met een vloeistof (met daarin werkstoffen), za de huid verbeterd worden.  De Mesotherapie zorgt er voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Al bijna 60 jaar wordt Mesotherapie ingezet om werkstoffen op de juiste plaats te krijgen bij pijn en sportblessures. Afgelopen jaren zetten steeds vaker artsen, huidtherapeuten, maar ook schoonheidsspecialisten Mesotherapie in als cosmetische behandeling.

meso therapie met permanente make up apparaatDe huidbehandeling heeft het meeste effect wanneer er vroegtijdig mee begonnen wordt, zo rond de 35 jaar. Een doffe, grauwe huid, zoals een rokershuid, zal verfrissen. Daarnaast kunnen kleine rimpeltjes worden aangepakt. De behandeling dient echter wel, zeker het eerste jaar, circa iedere zes weken te worden herhaald. Bij haaruitval dient de cliënt zelfs het eerste kwartaal circa eens in de twee weken een behandeling te ondergaan. Daarna kan de behandeling worden afgebouwd, afhankelijk van het resultaat. De gemiddelde behandeling kost zo´n 150 minuten en duurt circa 30 minuten.