Over Feelgood Nederland

Onderdeel van Oxiwhite

Feelgood een hoogstaand Duits merk, dat zich richt op het professioneel pigmenteren. Zowel de apparatuur als de pigmenten die gebruikt worden zijn door Feelgood zelf ontwikkeld, om zo tot een hogere standaard te komen. Alle apparatuur en pigmenten zijn “Made in Germany”. Feelgood is wereldwijd vertegenwoordigd; Italië, Hongarije, Polen, Engeland, Oekraïne, Rusland, Litouwen, Korea, België, Frankrijk, Duitsland en uiteraard in Nederland. Deutsche grundlichkeit ten voeten uit, dus een geweldig merk om te mogen verdelen binnen Nederland.

Onze opleiding is Feelgood kwaliteit. Een maximum van 2 à 3 cursisten kunnen bij ons les krijgen. Onze trainster voor PMU (Permanent Make-Up) is reeds 25 jaar werkzaam in het vak en volgt zelf ook nog steeds trainingen. Op deze manier kunnen wij dit vak op de best mogelijke manier overbrengen op onze cursisten en zo goede PMU artiesten neerzetten in de markt.

Voor Feelgood Nederland kiezen, is kiezen voor een persoonlijke service, een goede backup en ruim 25 jaar aan expertise die voor jou klaar staat. Op het gebied van producten kies je voor Duitse kwaliteit en mooie, levendige kleuren voor elke PMU toepassing.Human medicine, organics, maar uiteraard ook onze Authentic line en de Basics.

Marian is onze trainster voor de opleiding cursus permanent make-up Marian, onze trainster: - Marian: “PMU Artiest ben je niet na een training. Het kost tijd en veel oefening. Wij geven jou de basis en zelf word je de artiest. Je leert langzaam je eigen kunstwerk te maken en jouw handtekening daar op te zetten.”