Certificeringen van pigmenten en apparatuur

Wij begrijpen het - de materialen waarmee u werkt zijn van het grootste belang - daarom voldoen onze apparatuur en pigmenten aan de hoogste standaarden op het gebied van permanent make-up. Onze zorg is uw veiligheid en uw veiligheid is ons belang.

ISO 13485 ISO 13485 - toont inzet voor de kwaliteit van medische producten. Het kwaliteitsmanagementsysteem van de productie van onze producten voor micro-pigmentatie is beoordeeld op de naleving van de wettelijke eisen en of zij aan de medische behoeften te voldoen.
iso 9001 ISO 9001 - bevestigt dat het kwaliteitsmanagementsysteem van onze producten is gecertificeerd met een best practice standaard. Uitgegeven door een onafhankelijke certificatie-instelling. ISO 9001 is een signaal voor u dat de organisatie de nodige interne processen heeft geïmplementeerd om verplichtingen na te komen.
pmu apparatuur met ce Een medische CE certificering zorgt ervoor dat dat u ervan uit kan gaan dat de apparatuur in die hoedanigheid getest is op veiligheid, veilig gebruik, het juist functioneren, de steriliteit en besmettingsgevaar. Medische hulpmiddelen moeten zodanig ontworpen en vervaardigd zijn, dat het gebruik ervan geen gevaar oplevert voor de veiligheid van de patiënten en de gebruikers.
pmu pigmenten certificaat Onze pmu pigmenten zijn op dermatologische tolerantie getest en daarbij bekroond als "uitstekend". Öko-Test is een testorganisatie voor o.a. cosmetica en levensmiddelen. Producten zijn getest op schadelijke stoffen, allergenen en kankerverwekkende stoffen. Öko-Test is een garantie dat het product geen schadelijke stoffen bevat.
GGD gecertificeerd permanente make up pmu Al onze apparatuur, pigmenten en werkruimten zijn goedgekeurd door de GGD. Zo weet u zeker dat u werkt volgens de gestelde norm. Veilig werken en werken volgens de richtlijnen va de GGD draagt zorg voor een behandeling die veilig en hygiënisch is voor zowel uw klanten als voor u zelf.

Decorative-Line-Gold-PNG-File.png